Radionice i tečajevi

Filmske pustolovine za cjecu i mlade
23. srpnja 2024.

Intenzivne filmske radionice za djecu i mlade (10-22 godine starosti) izrade dokumentarnog i eksperimentalnog filma koje će stručni mentori održavati u prostorijama Centra. Uz stručno vodstvo polaznici će proći sve faze stvaranja filma, od razvoja ideje do razrade scenarija i knjige snimanja do produkcije i montaže.

Više
Ljetni tečaj gitare, bass gitare & synthesizera
01. srpnja 2024.

Ljetni tečaj gitare, bass gitare & synthesizera traje dva mjeseca, dva puta tjedno po 90 min. Nastava uključuje solfeggio i učenje sviranja skladbi modernog i klasičnog karaktera te održavanje javnog sata, odnosno završnog koncerta na kraju tečaja.

 

Više
Ljetni intenzivni tečaj za gitaru, bass gitaru, synthesizere i bubnjeve
03. srpnja 2023.

Intezivni tečaj za gitaru, bass gitaru, synthesizere i bubnjeve traje dva mjeseca, dva puta tjedno po 90 min. Nastava uključuje solfeggio i učenje sviranja skladbi modernog i klasičnog karaktera te održavanje javnog sata, odnosno završnog koncerta na kraju tečaja.

Više
Redovni tečaj gitare, bass gitare, synthesizera i mandoline
Redovni tečaj gitare, bass gitare, synthesizera i mandoline
01. listopada 2022.

Nakon uspješno završenog Ljetnog intenzivnog tečaja, Moderna glazbena škola objavljuje upise u redovni tečaj gitare, bass gitare, synthesizera i mandoline koji traje tijekom cijele školske godine. Za sve informacije, dogovore i upise kontaktirajte Juraja na 098 189 7665 ili jurajbirin@gmail.com.

Više
Ljetni intenzivni tečaj gitare, synthesizera, saksofona i klarineta
Ljetni intenzivni tečaj gitare, bass gitare, synthesizera, saksofona i klarineta
01. srpnja 2020.

Moderna glazbena škola i Pučko otvoreno učilište Vodice organiziraju i ove godine Ljetni intenzivni tečaj za početnike i napredne. Uz tečajeve gitare, synthesizera, saksofona i klarineta, uveli smo i tečaj bass gitare.

 

Više
Ljetni intenzivni tečaj gitare, synthesizera, saksofona i klarineta
Ljetni intenzivni tečaj gitare, synthesizera, saksofona i klarineta
01. srpnja 2020.

I ove godine, Moderna glazbena škola i Pučko otvoreno učilište Vodice organiziraju Ljetni intenzivni tečaj za početnike i napredne. Uz tečajeve gitare, synthesizera i saksofona, od ovog ljeta u ponudi je i klarinet.

Više
Seminar-radionica
Seminar-radionica "Iza scene: režija predstave i dramske vježbe"
19. listopada 2019.

U organizaciji Hrvatskog sabora kulture i Pučkog otvorenog učilišta Vodice, a uz materijalnu potporu Ministarstva kulture, ovoga se vikenda, od 19. do 20. listopada 2019. u vodičkom Kulturnom centru održava Seminar-radionica za voditelje, redatelje i glumce amaterskih kazališta i udruga pod nazivom Iza scene: režija predstave i dramske vježbe.

Više
Završni koncert polaznika
Završni koncert polaznika Intenzivnog ljetnog glazbenog tečaja
01. rujna 2019.

Završen je još jedan Intenzivan glazbeni tečaj koji će i ove godine završiti zajedničkim koncertom polaznika u Kulturnom centru Vodice. 

Više
Ljetni intenzivni tečaj gitare, synthesizera i saksofona 2019
Ljetni intenzivni tečaj gitare, synthesizera i saksofona 2019
01. srpnja 2019.

Već tradicionalno u ljetnim mjesecima, Moderna glazbena škola i Pučko otvoreno učilište Vodice organiziraju Ljetni intenzivni tečaj gitare i synthesizera za početnike i napredne, a od ovog ljeta i novog instrumenta - saksofona.

Više