Zaštita podataka

Web kolačići (Cookies)

Kolačići su male tekstne datoteke koje koriste internetske stranice kako bi unaprijedile korisničko iskustvo. Na našoj web stranici koristimo uslugu treće strane, Google Analytics kako bi prikupili podatke o načinu kako posjetitelji koriste našu stranicu. Podaci se prikupljaju anonimno i koriste se isključivo na način koji poštuje Vašu privatnost. U svakom trenutku možete promijeniti ili povući Vaš pristanak za korištenje kolačića na našoj web stranici.

 

Prikupljanje i obrada osobnih podataka

Centar za umjetnost i kulturu, kao voditelj obrade prikuplja osobne podatke koje ste poslali putem obrasca za kontakt ili putem e-mail adrese navedene na stranici www.cuk-vodice.hr u svrhu obrade Vašeg upita. S Vašim osobnim podacima ćemo postupati u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka (EU 2016/679), uz primjenu odgovarajućih mjera zaštite osobnih podataka od neovlaštenog pristupa ili zlouporabe.

Putem e-maila info@cuk-vodice.hr u svakom trenutku možete zatražiti uvid u osobne podatke, zatražiti ispravak ili brisanje osobnih podataka, uložiti prigovor na postupanje s osobnim podacima ili zatražiti povlačenje dane privole. Voditelj obrade će osobne podatke čuvati do povlačenja privole, odnosno predaje zahtjeva za brisanje.

Slanjem podataka putem obrasca za kontakt ili na kontakt e-mail adresu, smatra se da ste suglasni s obradom Vaših osobnih podataka u navedenu svrhu i upoznati s načinom povlačenja dane privole.

Gordana Birin, prof.
Centar za umjetnost i kulturu